U hebt niets in uw winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

Zoeken
  • Gratis geleverd vanaf € 50
  • Binnen 24H geleverd
  • Ook groothandel-horeca
  • Veilig geleverd

Palingfeesten voor organisaties

Wil je graag een palingfeest organiseren?

 

Zou je graag een palingfeest willen organiseren met je organisatie of vereniging? Geen probleem! Wij zijn de ideale partner hiervoor.

Wij kunnen ondersteuning bieden voor zowel eetfestijnen waar het mogelijk is de paling ter plaatse te consumeren of paling'slagen' waar het mogelijk is de paling in porties aan de koper aan te bieden.

Ons bedrijf geeft je richtlijnen en de nodige know how mee. Als vorm van ondersteuning kunnen wij eventueel het aangepaste drukwerk aanleveren.

De organisatie van dergelijk evenement is zeer lucratief en draagt bij aan het imago van jouw vereniging of club.

Er zijn reeds vele organisaties en (sport)clubs die wij tot ons trouw clienteel mogen rekenen. Zeker het proberen waard!

Aarzel niet ons te contacteren voor vrijblijvende info en zeer mooie prijzen!

hans@palingborremans.be of op 0476/97 64 46

 

 

 

 

 

Bestel zonder zorgen echte topkwaliteit!

Wij bieden U een unieke kans om de topkwaliteit te ervaren bij U thuis. Kraakvers en recht streeks uit het Donkmeer. De dag voor de levering zwom deze paling nog in het donkmeer.

De paling wordt na zorgvuldige selectie voor U verwerkt en dezelfde dag nog verzonden. Om er zeker van te zijn dat het product zijn kraakverse eigenschappen behoudt , wordt het product zorgvuldig verpakt in isolerende materialen. De paling zal goed gekoeld bij U thuis afgeleverd worden.Een unieke kans voor een palingliefhebber om paling van topkwaliteit aan te kopen, rechtstreeks bij de bron!

 

 

Ambacht en kwaliteit!

Wij bieden top kwaliteit gecreëerd door jarenlange ervaring , doorgegeven van vader op zoon, al vijf generaties lang.... 

Alle paling die wij aanbieden wordt zorgvuldig geselecteerd en op artisanale wijze verwerkt. De palingliefhebber wordt hier op zijn wenken bediend.

De paling die wij aanbieden leent zich (afhankelijk van de dikte en soort) bijzonder goed tot het klaarmaken van paling in het groen, paling in tomaten- room- of kreeftensaus of gewoon heerlijk gebakken paling.