U hebt niets in uw winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

Zoeken
  • Gratis geleverd vanaf € 50
  • Binnen 24H geleverd
  • Ook groothandel-horeca
  • Veilig geleverd

Garantie

Wij staan garant voor de uitzonderlijke kwaliteit van deze paling!

 

  • Gedurende 24 uur geven wij een garantie dat de paling die U ontvangt tot 3 dagen na ontvangst perfect gebruiksklaar blijft.

 

  • Het is mogelijk dat U op het moment van afgifte van uw bestelde pakket niet aanwezig bent. Er zal dan een mogelijkheid aangeboden worden het pakket op te halen bij het vermelde postkantoor.Het afhalen van het pakket gebeurd best binnen de 24 uur na verzending. Indien dit niet binnen de 24 uur gebeurd , kunnen wij niet meer garant staan voor de kwaliteit of voor de gegarandeerde houdbaarheid.

 

  • Indien U niet tevreden bent met het product kan U ons steeds contacteren. Wij staan steeds open tot dialoog en zullen ernaar streven U toch tevreden te stellen.

 

  • Gezien de aard van ons product, accepteren wij geen retouren.

 

 

Bestel zonder zorgen echte topkwaliteit!

Wij bieden U een unieke kans om de topkwaliteit te ervaren bij U thuis. Kraakvers en recht streeks uit het Donkmeer. De dag voor de levering zwom deze paling nog in het donkmeer.

De paling wordt na zorgvuldige selectie voor U verwerkt en dezelfde dag nog verzonden. Om er zeker van te zijn dat het product zijn kraakverse eigenschappen behoudt , wordt het product zorgvuldig verpakt in isolerende materialen. De paling zal goed gekoeld bij U thuis afgeleverd worden.Een unieke kans voor een palingliefhebber om paling van topkwaliteit aan te kopen, rechtstreeks bij de bron!

 

 

Ambacht en kwaliteit!

Wij bieden top kwaliteit gecreëerd door jarenlange ervaring , doorgegeven van vader op zoon, al vijf generaties lang.... 

Alle paling die wij aanbieden wordt zorgvuldig geselecteerd en op artisanale wijze verwerkt. De palingliefhebber wordt hier op zijn wenken bediend.

De paling die wij aanbieden leent zich (afhankelijk van de dikte en soort) bijzonder goed tot het klaarmaken van paling in het groen, paling in tomaten- room- of kreeftensaus of gewoon heerlijk gebakken paling.