U hebt niets in uw winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

Zoeken
  • Gratis geleverd vanaf € 50
  • Binnen 24H geleverd
  • Ook groothandel-horeca
  • Veilig geleverd

Annuleren, retourneren en ruilen

Foutje? Geen probleem, je heb een half uurtje tijd om jouw bestelling te annuleren

Annuleren:

U kan Uw bestelling binnen de 30 min annuleren. Indien de annulatie deze termijn overschrijdt kan er niet gegarandeerd worden dat de annulatie nog mogelijk is.Annulaties zijn enkel mogelijk via mail: webshop@palingborremans.be en via 0476/976446

 

Retourneren:

Gezien de aard van ons product aanvaarden wij geen retouren. Indien U klachten of opmerkingen hebt , kan U ons steeds bereiken via mail : webshop@palingborremans.be of telefonisch: 0476/97 64 46.

 

Ruilen:

Gezien de aard van ons product is het ook onmogelijk om ons product te ruilen.

 

 

Bestel zonder zorgen echte topkwaliteit!

Wij bieden U een unieke kans om de topkwaliteit te ervaren bij U thuis. Kraakvers en recht streeks uit het Donkmeer. De dag voor de levering zwom deze paling nog in het donkmeer.

De paling wordt na zorgvuldige selectie voor U verwerkt en dezelfde dag nog verzonden. Om er zeker van te zijn dat het product zijn kraakverse eigenschappen behoudt , wordt het product zorgvuldig verpakt in isolerende materialen. De paling zal goed gekoeld bij U thuis afgeleverd worden.Een unieke kans voor een palingliefhebber om paling van topkwaliteit aan te kopen, rechtstreeks bij de bron!

 

 

Ambacht en kwaliteit!

Wij bieden top kwaliteit gecreëerd door jarenlange ervaring , doorgegeven van vader op zoon, al vijf generaties lang.... 

Alle paling die wij aanbieden wordt zorgvuldig geselecteerd en op artisanale wijze verwerkt. De palingliefhebber wordt hier op zijn wenken bediend.

De paling die wij aanbieden leent zich (afhankelijk van de dikte en soort) bijzonder goed tot het klaarmaken van paling in het groen, paling in tomaten- room- of kreeftensaus of gewoon heerlijk gebakken paling.