U hebt niets in uw winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

Zoeken
  • Gratis geleverd vanaf € 50
  • Binnen 24H geleverd
  • Ook groothandel-horeca
  • Veilig geleverd

Verpakking

Hoe wordt mijn bestelling verpakt?

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst wordt deze zorgvuldig verpakt. 

Het is immers van groot belang dat de topproducten tijdens het transport niet enkel de bescherming krijgen die ze verdienen maar vooral ook op temperatuur gehouden worden.

Om dit alles te garanderen zullen wij elke bestelling verpakken in een styrofoam (piepschuim) doos. Deze zal stevig toegeplakt worden met plakband.

In de doos zal je een soort van aluminiumfolie aantreffen. Deze folie zorgt ervoor dat het product, dat zich in deze folie bevindt, op de geschikte temperatuur gehouden wordt. Dit gebeurt door 1 of enkele, al naargelang de grootte van de bestelling, koelelementen. Deze koelelementen zijn geschikt om in contact te komen met voedingsmiddelen en kunnen door de klant onbeperkt hergebruikt worden!

Dit is de beste verpakkingsmanier gezien de koudeketen van het product gegarandeerd moet blijven.

Uw kraakvers product zal gegarandeerd vers bij U thuis geleverd worden!

 

 

Bestel zonder zorgen echte topkwaliteit!

Wij bieden U een unieke kans om de topkwaliteit te ervaren bij U thuis. Kraakvers en recht streeks uit het Donkmeer. De dag voor de levering zwom deze paling nog in het donkmeer.

De paling wordt na zorgvuldige selectie voor U verwerkt en dezelfde dag nog verzonden. Om er zeker van te zijn dat het product zijn kraakverse eigenschappen behoudt , wordt het product zorgvuldig verpakt in isolerende materialen. De paling zal goed gekoeld bij U thuis afgeleverd worden.Een unieke kans voor een palingliefhebber om paling van topkwaliteit aan te kopen, rechtstreeks bij de bron!

 

 

Ambacht en kwaliteit!

Wij bieden top kwaliteit gecreëerd door jarenlange ervaring , doorgegeven van vader op zoon, al vijf generaties lang.... 

Alle paling die wij aanbieden wordt zorgvuldig geselecteerd en op artisanale wijze verwerkt. De palingliefhebber wordt hier op zijn wenken bediend.

De paling die wij aanbieden leent zich (afhankelijk van de dikte en soort) bijzonder goed tot het klaarmaken van paling in het groen, paling in tomaten- room- of kreeftensaus of gewoon heerlijk gebakken paling.