U hebt niets in uw winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

Zoeken
  • Gratis geleverd vanaf € 50
  • Binnen 24H geleverd
  • Ook groothandel-horeca
  • Veilig geleverd

Deze pagina wordt geregeld aangevuld.

Een klassieker uit de Scheldestreek: Paling in't groen


 

Bereidingswijze:

1. Snij de paling in stukken van ongeveer 4 cm.

2. Fruit enkele fijngesnede sjalotjes even in wat boter en bak daarin de mootjes paling ca 3 minuten. Ze mogen niet te veel bruin kleuren. Kruiden met peper en zout.

3. Voeg de zeer fijngesneden groenten en kruiden toe. Je kan zelf een mengsel samenstellen van wat je op de markt of in de winkel (of in jouw eigen tuin) kan vinden. Zeker zuring, peterselie, kervel en salie niet vergeten.

 

   Laat het mengsel onder voortdurend omroeren nog eens 3 minuten fruiten.

 

4. Voeg dan een flinke scheut witte wijn toe en een beetje water. Laat alles nog enkele minuten sudderen.

 

5. Klop in een schaal enkele eierdooiers los met 2 eetlepels citroensap. Klop er enkele eetlepels van het warme kookvocht door.

 

6. Voeg de rest van het kookvocht, de kruidenmengeling en de paling toe. Warm houden, maar niet meer laten koken.

 

Smakelijk!

                           

 

Bestel zonder zorgen echte topkwaliteit!

Wij bieden U een unieke kans om de topkwaliteit te ervaren bij U thuis. Kraakvers en recht streeks uit het Donkmeer. De dag voor de levering zwom deze paling nog in het donkmeer.

De paling wordt na zorgvuldige selectie voor U verwerkt en dezelfde dag nog verzonden. Om er zeker van te zijn dat het product zijn kraakverse eigenschappen behoudt , wordt het product zorgvuldig verpakt in isolerende materialen. De paling zal goed gekoeld bij U thuis afgeleverd worden.Een unieke kans voor een palingliefhebber om paling van topkwaliteit aan te kopen, rechtstreeks bij de bron!

 

 

Ambacht en kwaliteit!

Wij bieden top kwaliteit gecreëerd door jarenlange ervaring , doorgegeven van vader op zoon, al vijf generaties lang.... 

Alle paling die wij aanbieden wordt zorgvuldig geselecteerd en op artisanale wijze verwerkt. De palingliefhebber wordt hier op zijn wenken bediend.

De paling die wij aanbieden leent zich (afhankelijk van de dikte en soort) bijzonder goed tot het klaarmaken van paling in het groen, paling in tomaten- room- of kreeftensaus of gewoon heerlijk gebakken paling.